Meer over Afterservice

Over Afterservice

Bij Afterservice combineren we technologie met duurzaamheid. Als vooruitstrevende startup in IT-lifecyclemanagement zetten we ons in voor een efficiënter en circulair gebruik van zakelijke IT-apparatuur. Ons platform biedt innovatieve oplossingen die waarde toevoegen voor iedereen in de keten - van IT-resellers tot eindgebruikers.


Dit doen we vanuit het hart van de Brainport-regio. Je bent welkom op ons kantoor in het centrum van Eindhoven. 

Contactgegevens

Afterservice B.V.
Keizersgracht 16D
5611GD Eindhoven

Tel: +31 6 82332236
Kvk: 78644178

Het Afterservice Team

Met ervaringen uit de IT-Service markt Afterservice gestart, nu met Afterservice werken aan een duurzame toekomst.

Mark Leemans - Oprichter

Ervaringen in de wetenschappelijke softwarewereld, nu met Afterservice bouwen aan een modern platform.

Daan van Vugt - Oprichter

Bij Afterservice programmeren we aan een duurzamere ICT-sector.

Thomas van den Doel - Developer

Developer Trainee binnen Afterservice met als doel volwaardig developer te worden.

Andrei Popov - Developer Trainee

Afstudeerder van de Jheronimus Academy of Data Science. 

Romen de Bruijn - Data Science Stagiair

Waf waf woef, woef woef waf.

Suus - Barketing

Bij Afterservice streven we ernaar IT-beheer eenvoudig en efficiënt te maken. Zo bespaar je niet alleen kostbare tijd, maar profiteer je ook van de vele voordelen van een goed bijgehouden apparaat-lifecyclemanagement binnen je organisatie. Dit bevordert duurzame keuzes en bevordert een circulaire omgang met je apparatuur.


Vanuit ons kantoor in het centrum van Eindhoven, gelegen in het hart van de Brainport-regio, zijn wij voortdurend bezig met het verbeteren van Afterservice. We hebben al diverse successen geboekt, waaronder:

  • 2e plaats bij de publieksprijs Brabant Onderneemt Circulair.
  • Subsidie voor een Circulair Keten Project van het RVO. 
  • Deelname aan de Buyers Group ICT van RWS. 

Mijn naam is Mark, medeoprichter van Afterservice. Tijdens mijn jarenlange ervaring in de IT-sector, kwam ik steeds dezelfde uitdagingen tegen: inefficiëntie, overvolle inboxen door bestellingsmails, bedrijven die de grip op hun apparatuur verloren, en langdurige reparatieprocessen. Bovendien zag ik dat er nauwelijks duurzame keuzes werden gemaakt door gebrek aan inzicht of middelen.

Dat inspireerde mij tot het creëren van Afterservice. Ons streven is het IT-beheer eenvoudiger, efficiënter en duurzamer te maken. Ons SaaS-platform zorgt voor continue verbetering van alle processen rondom werkplekapparatuur, van bestelling tot vervanging.

Bij Afterservice zijn we sterk gemotiveerd om een duurzamere toekomst te realiseren. Onze missie: voorkomen dat apparaten ongebruikt in bureaulades belanden. Door slim CMDB-beheer, bieden we bedrijven de mogelijkheid om hun apparatuur maximaal te benutten en te hergebruiken. Met Afterservice voorzien we bedrijven van het inzicht en de tools om slimmere, duurzamere keuzes te maken.

We werken actief samen met zowel resellers als bedrijven. Door intelligent samen te werken in de keten, realiseren we significante verbeteringen die alle betrokken partijen ten goede komen. Ons portaal faciliteert deze samenwerking, dankzij uitgebreide integraties tussen klant en leverancier, inclusief externe serviceproviders indien gewenst.

Wil je meer weten over Afterservice? Neem dan contact op. Ik laat je graag de mogelijkheden van ons platform zien en denk graag mee over de beste oplossing voor jouw bedrijf. Bel of mail gerust!

- Mark Leemans