februari 28, 2022

Afterservice, de innovatieve startup gericht op efficiënt en duurzaam IT-beheer, heeft zich onderscheiden in de competitie van Brabant Onderneemt Circulair 2022. Uit talrijke inzendingen wist Afterservice een plek te bemachtigen in de Top 20 van Brabant.

Tijdens een spannende live-uitzending, kozen zowel een vakkundige jury als het publiek de beste circulaire initiatieven van Brabant. Afterservice wist het publiek te overtuigen met een overtuigende pitch en behaalde daarmee een eervolle tweede plaats.

“Wij zijn enorm trots op deze prestatie,” zei Mark, medeoprichter van Afterservice. “Dit toont aan dat onze toewijding aan efficiënt en duurzaam IT-beheer wordt erkend en gewaardeerd. Het motiveert ons om nog meer bedrijven te helpen duurzamere keuzes te maken.”

Ontdek meer over Afterservice en bekijk onze prijswinnende pitch op de website van Brabant Onderneemt Circulair via onderstaande link:

Meer over Afterservice

Over Afterservice

Bij Afterservice combineren we technologie met duurzaamheid. Als vooruitstrevende startup in IT-lifecyclemanagement zetten we ons in voor een efficiënter en circulair gebruik van zakelijke IT-apparatuur. Ons platform biedt innovatieve oplossingen die waarde toevoegen voor iedereen in de keten - van IT-resellers tot eindgebruikers. We vertellen je graag meer over de voordelen van slim, duurzaam IT-beheer met Afterservice.

Contactgegevens

Afterservice B.V.
Keizersgracht 16D
5611GD Eindhoven

Tel: +31 6 82332236
Kvk: 78644178