juni 6, 2024

Op donderdag 6 juni had Afterservice de eer om de Ondernemerstour van het Fontys Centrum voor Ondernemerschap te sponsoren. Het evenement bood een middag vol inspirerende sessies, geleid door ervaren ondernemers.

Tijdens het evenement kregen we de kans om een korte pitch te geven richting de studenten en onze zoektocht naar enthousiaste stagiaires te benadrukken. Het was geweldig om direct interesse van studenten te zien.

Voor degenen die ons hebben gemist: we bieden uitdagende stages voor studenten in ICT, Commerciële Economie en Bedrijfskunde. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Afterservice is trots om bij te dragen aan de ontwikkeling van jong ondernemerstalent en kijkt uit naar toekomstige samenwerkingen met het Fontys Centrum voor Ondernemerschap.

Meer over Afterservice

Over Afterservice

Bij Afterservice combineren we technologie met duurzaamheid. Als vooruitstrevende startup in IT-lifecyclemanagement zetten we ons in voor een efficiënter en circulair gebruik van zakelijke IT-apparatuur. Ons platform biedt innovatieve oplossingen die waarde toevoegen voor iedereen in de keten - van IT-resellers tot eindgebruikers. We vertellen je graag meer over de voordelen van slim, duurzaam IT-beheer met Afterservice.

Contactgegevens

Afterservice B.V.
Keizersgracht 16D
5611GD Eindhoven

Tel: +31 6 82332236
Kvk: 78644178