augustus 2, 2021

De innovatieve startup Afterservice, gespecialiseerd in het efficiënt en duurzaam beheren van de IT-lifecycle, heeft onlangs een subsidie toegekend gekregen voor het opzetten van een Circulair Ketenproject.

In het kader van dit project werkt Afterservice aan het vergemakkelijken van processen voor IT-resellers, door klanten via één gecentraliseerd ‘Afterservice-portaal’ de mogelijkheid te bieden voor reparaties, levensduurverlenging en refurbishment van apparatuur.

“Dit project stelt ons in staat om samen te werken met partners in de keten om alle processen te integreren in ons portaal,” legt Mark, oprichter van Afterservice uit. “Met de steun van deze subsidie kunnen we verder investeren in deze integraties. Ons doel is om IT-resellers de tools te geven om duurzame services aan hun klanten te verlenen en zo beter grip te houden op de IT-lifecycle.”

Het Circulair Ketenproject wordt mogelijk gemaakt door de subsidie Circulaire Ketenprojecten van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Deze subsidie stimuleert projecten die een bijdrage leveren aan het verduurzamen van de economie. De toekenning van deze subsidie onderstreept de inzet en het potentieel van Afterservice om de IT-sector duurzamer en efficiënter te maken.

Meer over Afterservice

Over Afterservice

Bij Afterservice combineren we technologie met duurzaamheid. Als vooruitstrevende startup in IT-lifecyclemanagement zetten we ons in voor een efficiënter en circulair gebruik van zakelijke IT-apparatuur. Ons platform biedt innovatieve oplossingen die waarde toevoegen voor iedereen in de keten - van IT-resellers tot eindgebruikers. We vertellen je graag meer over de voordelen van slim, duurzaam IT-beheer met Afterservice.

Contactgegevens

Afterservice B.V.
Keizersgracht 16D
5611GD Eindhoven

Tel: +31 6 82332236
Kvk: 78644178