juni 30, 2023

Afterservice had vandaag de eer om deel te nemen aan een boeiende workshop, georganiseerd door de Buyer Group ICT van Rijkswaterstaat (RWS). De workshop stond in het teken van ‘Product As A Service’-modellen binnen de ICT-sector, een onderwerp dat naadloos aansluit bij onze kernmissie.

Interessante discussies rond duurzame en circulaire benaderingen bij de aanschaf van ICT-apparatuur kwamen aan bod. Deze thema’s, die nauw aansluiten bij Afterservice’s inzet voor het verlengen van de levensduur van hardware en het bieden van scherpe inzichten voor effectief IT-beheer, hebben ons nieuwe perspectieven geboden.

“We zijn dankbaar voor deze gelegenheid om deel te nemen aan deze belangrijke discussies,” zegt Mark, de oprichter van Afterservice. “Bij Afterservice zetten we ons in voor de voortdurende verbetering van de IT-sector, met duurzaamheid en efficiëntie als onze drijvende krachten. Evenementen zoals deze workshop zijn cruciaal in ons streven naar innovatie, en we zijn enthousiast over de waardevolle inzichten die we vandaag hebben opgedaan.”

Lees meer over de Buyer Group ICT op de site van PIANOo: https://www.pianoo.nl/nl/themas/maatschappelijk-verantwoord-inkopen/buyer-groups/bedrijfsvoering/buyer-group-ict-hardware

Meer over Afterservice

Over Afterservice

Bij Afterservice combineren we technologie met duurzaamheid. Als vooruitstrevende startup in IT-lifecyclemanagement zetten we ons in voor een efficiënter en circulair gebruik van zakelijke IT-apparatuur. Ons platform biedt innovatieve oplossingen die waarde toevoegen voor iedereen in de keten - van IT-resellers tot eindgebruikers. We vertellen je graag meer over de voordelen van slim, duurzaam IT-beheer met Afterservice.

Contactgegevens

Afterservice B.V.
Keizersgracht 16D
5611GD Eindhoven

Tel: +31 6 82332236
Kvk: 78644178