juni 11, 2024

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Afterservice de MIT Haalbaarheidssubsidie heeft ontvangen voor ons innovatieve project CMDB-Compleet: Software voor IT-hardware management. Deze subsidie, toegekend door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), onderstreept het vertrouwen in onze stappen richting een duurzamere ICT-sector.

Over CMDB-Compleet

CMDB-Compleet is een dienst die organisaties helpt bij het efficiënt beheren van hun Configuration Management Database (CMDB). Ons gestroomlijnde driestappenplan biedt moeiteloos inzicht in de IT-apparatuur, bevordert nauwkeurigere budgettering en ondersteunt duurzame keuzes.

Voordelen van CMDB-Compleet

Inzicht: Een goed georganiseerde CMDB biedt essentiële informatie over het apparaatbezit, de verdeling onder medewerkers en de leeftijd van de apparatuur.

Budgettering: Met betere inzichten kunnen organisaties nauwkeuriger voorspellen en budgetteren voor vervanging, onderhoud en groei van de IT-infrastructuur.

Duurzaamheid: Een up-to-date CMDB bevordert duurzamere keuzes door het optimaliseren van onderhoud en herinzet van IT-middelen, wat leidt tot een verlengde levensduur van apparaten.

Impact van de Subsidie

Dankzij de MIT Haalbaarheidssubsidie kunnen we CMDB-Compleet verder ontwikkelen en verfijnen. Dit stelt ons in staat om nog meer waarde te bieden aan onze klanten en bij te dragen aan een duurzamere en efficiëntere toekomst voor de ICT-sector.

We danken de RVO voor het vertrouwen in ons project en kijken ernaar uit om de voordelen van CMDB-Compleet breder beschikbaar te maken.

Voor meer informatie over CMDB-Compleet en onze andere diensten, neem contact met ons op!

Meer over Afterservice

Over Afterservice

Bij Afterservice combineren we technologie met duurzaamheid. Als vooruitstrevende startup in IT-lifecyclemanagement zetten we ons in voor een efficiënter en circulair gebruik van zakelijke IT-apparatuur. Ons platform biedt innovatieve oplossingen die waarde toevoegen voor iedereen in de keten - van IT-resellers tot eindgebruikers. We vertellen je graag meer over de voordelen van slim, duurzaam IT-beheer met Afterservice.

Contactgegevens

Afterservice B.V.
Keizersgracht 16D
5611GD Eindhoven

Tel: +31 6 82332236
Kvk: 78644178