augustus 14, 2023

Afterservice is vereerd te melden dat we de Mkb-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT) Haalbaarheidsubsidie hebben verkregen voor de ontwikkeling van de Data Gedreven Interactieve Schadeanalyse Tool (DGIST). Met DGIST, gebaseerd op een geavanceerd deep learning model, willen we de status van een device zowel technisch als optisch nauwkeuriger te kunnen inschatten. Op deze manier kunnen gebruikers duurzamere en economischere keuzes maken als het gaat om repair of refurbishment.

De MIT Haalbaarheidsubsidie is een initiatief dat innovatieve projecten ondersteunt en het onderzoeken van de technische en economische haalbaarheid van ideeën stimuleert. De toekenning van deze subsidie is een erkenning van het potentieel dat DGIST biedt voor de toekomst van IT-hardware beheer.

Als platform voor lifecyclemanagement van IT-hardware maakt Afterservice het voor IT-resellers en bedrijven mogelijk om, via een geïntegreerd portaal, de levensduur van hun IT-hardware te beheren en te verlengen. Deze recente ontwikkeling versterkt onze visie voor een transparanter en duurzamer IT-hardware beheer en draagt bij aan een efficiëntere en kostenbesparende sector.

Meer over Afterservice

Over Afterservice

Bij Afterservice combineren we technologie met duurzaamheid. Als vooruitstrevende startup in IT-lifecyclemanagement zetten we ons in voor een efficiënter en circulair gebruik van zakelijke IT-apparatuur. Ons platform biedt innovatieve oplossingen die waarde toevoegen voor iedereen in de keten - van IT-resellers tot eindgebruikers. We vertellen je graag meer over de voordelen van slim, duurzaam IT-beheer met Afterservice.

Contactgegevens

Afterservice B.V.
Keizersgracht 16D
5611GD Eindhoven

Tel: +31 6 82332236
Kvk: 78644178