november 11, 2023

Afterservice is verheugd om aan te kondigen dat we officieel lid zijn geworden van de Circulaire IT Community. Deze stap is een natuurlijke voortzetting van onze missie om de levensduur van zakelijke IT-apparatuur te verlengen en de circulaire economie te bevorderen.

De Circulaire IT Community brengt bedrijven samen die zich inzetten voor duurzaamheid en circulariteit binnen de IT-sector. Als specialist in lifecycle management van IT-producten, bieden wij innovatieve oplossingen die onze partners helpen bij het efficiënt beheren, repareren en refurbishen van IT-apparatuur.

Met ons geavanceerde platform ondersteunen we IT-resellers, eindklanten, refurbishers en reparateurs door hen te voorzien van de tools en inzichten die nodig zijn om de levensduur van hun apparatuur te verlengen en tegelijkertijd de milieu-impact te verminderen. Onze diensten omvatten duurzame CMDB-functionaliteiten, uitgebreide bestelportalen, en efficiënte on- en offboardingprocessen, die bijdragen aan een gestroomlijnde en milieuvriendelijke IT-infrastructuur.

Meer informatie over de Circulaire IT Community en onze gezamenlijke missie is te vinden op Circulaire IT. Samen bouwen we aan een duurzamere toekomst voor de IT-industrie.

Meer over Afterservice

Over Afterservice

Bij Afterservice combineren we technologie met duurzaamheid. Als vooruitstrevende startup in IT-lifecyclemanagement zetten we ons in voor een efficiënter en circulair gebruik van zakelijke IT-apparatuur. Ons platform biedt innovatieve oplossingen die waarde toevoegen voor iedereen in de keten - van IT-resellers tot eindgebruikers. We vertellen je graag meer over de voordelen van slim, duurzaam IT-beheer met Afterservice.

Contactgegevens

Afterservice B.V.
Keizersgracht 16D
5611GD Eindhoven

Tel: +31 6 82332236
Kvk: 78644178